Provilan voor een optimale verzorging en omgevingshygiëne

Het uitgebreide productgamma van Provilan® is samengesteld uit milieuvriendelijke ingrediënten met behoud van hun effectieve werking. De plus achter onze merknamen en producten staat voor de toevoeging van behulpzame micro-organismen die ook in onze natuur voorkomen.

Provilan® wordt ecologisch geproduceerd en is veilig en zuinig in gebruik. Vriendelijk voor uw huid en dierproef vrij.

Met de producten van Provilan® heeft u de sleutel in uw handen om op een verantwoorde en betaalbare manier onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Duurzame hygiëne

Milieu vriendelijk

Veilig in gebruik

Proefdier vrij

Optimaal welzijn

Vegan

  1. “Mensen die investeren veel inspanning in het optimaliseren van hun producten. De producten zijn indrukwekkend, we zien goede resultaten bij sportpaarden, fokmerries en veulens. We vinden vooral dat de producten milieuvriendelijk zijn en we willen Provilan producten in het dagelijks leven gebruiken, dus in plaats van andere traditionele en chemische producten die al op de markt zijn.”

    Elodie de Biolley - Gestüt Sonnenhof (België)

  2. "Op aanraden heb ik op het Animal Event een flesje Pets Wound Spray van de Lucaa+-range gekocht. Ik ben hier zeer positief over! Sinds ik mijn krab- en bijtwondjes behandel met deze spray heb ik geen ontstekingen meer gehad! Dus niet alleen voor (huis) dieren maar ook voor mensen een top produkt!"

    Getuigenis ontvangen op Facebook

testimonialtestimonial